Bekijk ons assortiment en bestel

We kunnen bijna samen proosten!

Bierdrinken is genieten en daarin wil Brouwerij Koppijn je maximaal ontzorgen. Jullie vraag naar onze heerlijke biertjes is groot en dat waarderen we enorm! Daarom zijn we achter de schermen druk bezig met het opzetten van een webshop. Tot die tijd kun je blijven bestellen via de bestelknop.

Jij vult het bestelformulier in en klikt op verzenden. Wij nemen vervolgens contact met je op om de bestelling af te ronden. Er volgt een betaalverzoek en wij zorgen dat jij zo snel mogelijk van jouw bestelling kunt genieten.

Pakket A

Deze vier op een rij is een prachtig cadeau voor de fijnproever. Een viertal mix bieren op een rij in een feestelijke verpakking. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

(2x Debutant Blond, 2x IPA Rekruut, feestelijk verpakt)

Pakket B

De echte liefhebber drinkt speciaal bier uit een speciaal bierglas. Daarom heeft Brouwerij Koppijn een origineel Koppijn glas ontwikkeld. De perfecte binnenkomer op ieder feestje.

(1x Debutant Blond, 1x IPA Rekruut en 1 speciaal bierglas, feestelijk verpakt)

Pakket C

Dit unieke kratje, van pallethout, bevat een origineel Koppijn glas met daarbij een mix van Koppijn bieren. Een prachtig cadeau-pakket voor elke gelegenheid.

(2x Debutant Blond, 2x IPA Rekruut en speciaal bierglas in een uniek houten krat)

Pakket D

Bij elke bierliefhebber tover je een glimlach op het gezicht bij het zien van een kratje vol Koppijn bieren. Leuk cadeau om te geven of gewoon om samen te delen!

(3x Debutant Blond, 3x IPA Rekruut in een uniek houten krat)

Plaats je order

Wil je een specifieke mix van verschillende bieren in een (cadeau)pakket en/of zit je speciale wens niet volledig in het bestelformulier, vermeld dit dan even bij de opmerkingen.

  Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Verzendopties

  Via onze sociale kanalen

  Een hobbybrouwer met een rijke fantasie, een avontuurlijk karakter en een passie voor smaakvol bier. Deze combinatie maakt dat brouwerij Koppijn sinds 2020 zijn creatieve recepten door de brouwleiding laat stromen.

  Koppijn, gebrouwen door Rob Pijn

  De naam van de brouwerij zal menig liefhebber een glimlach op het gezicht doen toveren. Deze dubbelzinnige betekenis is een knipoog naar de naam van de brouwer die ook wel d’n Pijn wordt genoemd. Want zeg nu zelf: “Koppijn, gebrouwen door Rob Pijn”, bekt aardig.

  We laten alles brouwen naar eigen idee en recept, met mooie ingrediënten en heerlijk vers water. De beleving speelt een belangrijke rol bij het proeven van bier. Wij vinden het belangrijk om jouw zintuigen te prikkelen door al onze bieren speciaal te maken door zijn smaak, uiterlijk en de geur. Door deze factoren, creëren we een kleurrijk assortiment voor de eigenzinnige biergenieter.

  - Rob Pijnenburg

  Copyright © Brouwerij Koppijn Algemene- en leveringsvoorwaarden
  has been added to the cart. View Cart